Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Repassada de Borràs al Gobierno per usar la vacuna per centralitzar Espanya

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congreso, Laura Borràs, ha acusat el govern espanyol “d’inoperància” en la gestió econòmica de la crisi del coronavirus i ha avisat que aquesta “paràlisi es mesura en xifres”. Borràs ha retret que l’executiu encara no hagi aprovat les ajudes per a la restauració i hostaleria o la contradicció interna amb iniciatives com el Salari Mínim Interprofessional. La portaveu de JxCat també ha retret que el Gobierno estigui “centralitzant”, per exemple amb la gestió dels fons de recuperació europeus. “Per molta moral de victòria que tingui el temps és or i no en podem perdre més”, ha dit aquest dimecres al Congreso després de la compareixença de Sánchez per retre comptes de l’estat d’alarma.

“La seva vacuna ha arribat: unitat, unitat i unitat i ja estem salvats”, ha ironitzat Borràs, que també ha respost a Vox, que prèviament ha criticat la Unió Europea per permetre que el “colpista fugit” Carles Puigdemont continuï al seu “santuari belga”.

Publicitat

Borràs ha defensat que, a diferència d’Espanya, la UE respecta la democràcia i ha dit que vol “una Europa sense ultradreta”. “A nosaltres ens indignaria una Europa que no escoltés i respectés la democràcia, per a això la tenim l’Estat espanyol”, ha afirmat.

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut