Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Quim Torra para els peus a la demagògia d’Ada Colau

Atenció a la plantofada del president a Twitter pels pressupostos

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha dedicat un contundent tuit contra l’alcaldessa de Barcelona. Ada Colau aprofitava el ‘No’ als pressupostos espanyols d’ERC i PDeCAT per a fer campanya a través de la seva habitual demagògia.

La comuna assegurava al seu perfil oficial aquest migdia que “bloquejar uns pressupostos socials és un error històric” i afirmava que el resultat de la votació “perjudica la població, tant a Catalunya com a Espanya i obre la porta a eleccions que pot guanyar la dreta i l’extrema dreta”. El més greu de tot és que acabava dient “per interessos partidistes es perjudica la gent, especialment als més vulnerables. Una irresponsabilitat.” Colau ha oblidat que una companya del seu grup parlamentari, Marta Sibina, també hi ha votat en contra.

Publicitat

El president Quim Torra ha parat els peus aquesta tarda a l’alcaldessa amb un contundent tuit de resposta: “Interessos partidistes, Alcaldessa? Els nostres únics interessos són la defensa del benestar i el progrés dels catalans i del seu dret a l’autodeterminació”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut