Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Puigdemont veu “extraordinàriament anormal” que el Parlament estigui “a les ordres d’un jutge” que comet “abusos”

ACN Brussel·les .- L’expresident Carles Puigdemont ha dit que veu “extraordinàriament anormal” que el Parlament de Catalunya estigui “a les ordres d’un jutge” que comet abusos. En declaracions als mitjans […]

Avatar
Agències 10/10/2018
Pla mig de l'expresident Carles Puigdemont en la presentació del llibre 'La crisi catalana, una oportunitat per a Europa', el 25 de setembre del 2018. (Horitzontal)

ACN Brussel·les .- L’expresident Carles Puigdemont ha dit que veu “extraordinàriament anormal” que el Parlament de Catalunya estigui “a les ordres d’un jutge” que comet abusos. En declaracions als mitjans després de la presentació d’una exposició sobre l’1 d’octubre al Parlament Flamenc, a Brussel·les, l’expresident ha afirmat aquest dimecres que “no és senzill” ni per a la cambra catalana ni per al govern “treballar en aquestes condicions”. “Un jutge de forma totalment il·legal interfereix en la composició de la majoria del ple decidida pels ciutadans”, ha denunciat Puigdemont criticant la justícia espanyola i el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena en concret.
“El senyor Llarena porta molts mesos intentant interferir en la normal vida del Parlament i el Govern de Catalunya, i li hem dit que no. El que no deixa de ser extraordinàriament anormal és que en una democràcia haguem d’estar a les ordres d’un jutge quan comet clars abusos de la legislació, i el nostre deure és continuar denunciant-ho”, ha dit Puigdemont.

Relacionats