Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigdemont veu “extraordinàriament anormal” que el Parlament estigui “a les ordres d’un jutge” que comet “abusos”

L'expresident afirma que "no és senzill" per a la cambra catalana i el Govern treballar amb la "interferència inacceptable" de Llarena

|

- Publicitat -

ACN Brussel·les .- L’expresident Carles Puigdemont ha dit que veu “extraordinàriament anormal” que el Parlament de Catalunya estigui “a les ordres d’un jutge” que comet abusos. En declaracions als mitjans després de la presentació d’una exposició sobre l’1 d’octubre al Parlament Flamenc, a Brussel·les, l’expresident ha afirmat aquest dimecres que “no és senzill” ni per a la cambra catalana ni per al govern “treballar en aquestes condicions”. “Un jutge de forma totalment il·legal interfereix en la composició de la majoria del ple decidida pels ciutadans”, ha denunciat Puigdemont criticant la justícia espanyola i el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena en concret.
“El senyor Llarena porta molts mesos intentant interferir en la normal vida del Parlament i el Govern de Catalunya, i li hem dit que no. El que no deixa de ser extraordinàriament anormal és que en una democràcia haguem d’estar a les ordres d’un jutge quan comet clars abusos de la legislació, i el nostre deure és continuar denunciant-ho”, ha dit Puigdemont.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional pretén investigar Junts, ERC i el PSOE per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut