Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Pressió del ministre Illa al Parlament sobre Torra: “Auguro que respectarà les resolucions judicials”

|

- Publicitat -

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha vaticinat que el Parlament “respectarà les resolucions judicials” després que la Junta Electoral Central (JEC) acordés inhabilitar el president de la Generalitat, Quim Torra, i el Tribunal Suprem desestimés les mesures cautelars que Torra havia presentat contra aquesta decisió. En declaracions a la premsa a Barcelona, on ha visitat un dispositiu de las proves de formació sanitària especialitzada, ha reiterat l'”aposta ferma pel diàleg” del govern espanyol i ha “donat per fet” que el Parlament “respectarà en tot cas les decisions i pronunciaments judicials”.

Illa ha pronunciat aquestes paraules després de visitar Pineda de Mar, on ha dit que l’executiu espanyol “respectarà el que decideixi” la cambra catalana. El ministre havia sostingut a la localitat maresmenca que es tracta d’una “decisió del Parlament”, però després ha volgut “aclarir” aquestes afirmacions i destacar que la cambra catalana ha de respectar les decisions de la justícia.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut