Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Parera, la candidata de Valents a Barcelona, vol acabar amb “el còctel letal de separatisme i extrema esquerra”

La mà dreta de Manuel Valls no descarta pactar amb Vox per “alliberar” la capital catalana

Redacció 26/05/2022
D'esquerra a dreta, Albert Guivernau, Joan López Alegre, Òscar Benítez, Eva Parera, Marilén Barceló, Juan Arza i Jean Castel, membres de la candidatura per Barcelona de Valents Data de publicació: dijous 26 de maig del 2022, 18:46 Localització: Barcelona Autor: Cedida per Valents

Eva Parera ha estat proposada aquest dijous al matí com a candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona per a les pròximes eleccions municipals. Amb un discurs grandiloqüent, ha avisat que “queden 12 mesos per alliberar Barcelona” i per “posar fi a una dècada negra” per a la capital catalana.

La mà dreta de Manuel Valls ha aprofitat per carregar contra el que considera “un còctel letal de separatisme i extrema esquerra”, evidenciant que la formació recull el llegat de la plataforma Barcelona pel canvi impulsada pel mateix Valls. Així mateix, ha assegurat que està oberta a pactar amb tots els partits constitucionalistes, entre els quals inclou Vox.

També ha criticat que comuns, socialistes i republicans “ataquen” les forces i cossos de seguretat de l’Estat, o que el 21,7% dels barcelonins “estan en risc de pobresa”.