Dissabte, 15 d'agost de 2020 - Edició 751
La República

Pamela Anderson confirma el seu suport a la causa catalana durant una trobada amb Toni Comín

El conseller legítim i exiliat, Toni Comín, ha explicat que ahir a Brussel·les, en el marc d’un acte polític, va tenir una trobada “no prevista” amb Pamela Anderson, coneguda actriu […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/03/2019
Pamela Anderson i Toni Comín

El conseller legítim i exiliat, Toni Comín, ha explicat que ahir a Brussel·les, en el marc d’un acte polític, va tenir una trobada “no prevista” amb Pamela Anderson, coneguda actriu dels anys 80 i 90 i que actualment, és una activista pels drets humans i dirigeix una fundació que porta el seu nom. Des de fa alguns anys, Anderson ha mostrat un suport inequívoc i desacomplexat a favor de Catalunya.

Comín així ho explica en un tuit: “Una dona que ja el 2017 va sortir en defensa de la causa catalana”. El conseller legítim arriba a la següent conclusió: “Que rebem suports tan inesperats és la prova que per estar amb la nostra causa només cal una cosa: ser demòcrata”.

Una de les icones que omplia de fantasies eròtiques els joves dels anys 90, va arribar a escriure al seu blog coses com “Estic amb el poble català i el seu dret governar-se“.

Relacionats