Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Mastegot de Puigdemont a Carmen Calvo davant les excuses del PSOE per la sentència del TJUE

|

- Publicitat -

Carmen Calvo, fent de portaveu del Gobierno en funcions del PSOE, lluny de suavitzar el to després del revés de la justícia europea a Espanya, ha volgut enviar un missatge a Esquerra que complica l’acord.

La vicepresidenta en funcions ha dit que “ha arribat el moment que la política estigui només en la política” i assegura que la decisió del TJUE “no té a veure” amb les negociacions per la investidura. És més, amb excuses de mal pagador, ha assegurat que la situació d’ara és una herència del Gobierno anterior del PP.

Publicitat

El president a l’exili, Carles Puigdemont, no ha deixat passar aquestes declaracions i ha volgut contestar amb contundència.

El Molt Honorable President ha clavat un mastegot a Calvo recordant-li que el PSOE és còmplice dels tentacles de l’Estat que van aplicar el 155: “Que no s’enganyi i no ens vulgui enganyar: A la sala d’operacions del 155 i de tota la repressió també hi eren ells. El PP, que en té la màxima responsabilitat, no ho hauria pogut fer sol”.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut