Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’ANC activa un servei gratuït d’assistència i suport psicològic per a casos relacionats amb el coronavirus

|

- Publicitat -

L’ANC ha activat un servei gratuït d’assistència i suport psicològic per a casos relacionats amb la gestió de la crisi sanitària del coronavirus, tant per a malalts com per a persones del seu entorn. Així ho explica l’entitat a través d’un comunicat d’aquest divendres. El servei l’impulsa la sectorial de psicologia de l’Assemblea, amb professionals d’aquest àmbit disponibles per atendre dubtes i inquietuds al telèfon 93 347 1714, extensió 1036. El servei s’oferirà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Per altra banda, l’ANC continua la VIII Assemblea General Ordinària virtual, i avui els associats votaran les esmenes a la proposta d’actualització del full de ruta de l’entitat.

Pel que fa a l’AGO -que va començar dijous i s’allargarà fins diumenge-, ahir es van votar les esmenes a la totalitat del full de ruta, i les esmenes parcials dels Estatuts i del Reglament de règim intern. L’ANC explica que la primera jornada es va desenvolupar “correctament” i amb “un grau molt elevat de satisfacció” tant per part dels participants com per part de la comissió organitzadora de l’Assemblea General.

Publicitat

Fins a les 15 hores de demà es vota el bloc 2, corresponent a les esmenes a la proposta d’actualització del full de ruta. El segon bloc s’ha obert ja que les dues esmenes a la totalitat del full de ruta -que es votaven en bloc 1- van resultar rebutjades.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut