Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

La reunió de Vilagrà i Bolaños fa trontollar Junts i l’executiu es reuneix d’urgència

Tota la tensió es produeix en mig del debat que Junts traslladarà a les seves bases a les quals se’ls preguntarà si realment és necessari seguir al Govern d’Aragonès

Redacció 23/06/2022
El vicepresident Jordi Puigneró en el congrés de Junts

La reunió de la consellera Laura Vilagrà amb el ministre Félix Bolaños ha generat malestar amb els sectors de Junts que no volen mantenir l’acord de Govern, i per tant, amb els republicans. La polèmica generada per la trobada d’ahir ha desencadenat una reunió d’urgència de la formació política, tal com ha avançat El Nacional.

Tot i que la reunió de l’executiu dels juntaires no ha arribat a cap acord en concret, seguidament el vicepresident del Govern, JordiPuigneró ha carregat contra ERC i els ha demanat que fessin menys reunions i sí “més fer perdre votacions al PSOE al Congrés”.

Tota la tensió es produeix en mig del debat que Junts traslladarà a les seves bases a les quals se’ls preguntarà si realment és necessari seguir al Govern d’Aragonès.

Cal recordar la idea de Laura Borràs, genera polèmica en l’entorn de l’actual secretari general, Jordi Turull i Jordi Sànchez. Tots dos partidaris de mantenir l’acord amb els republicans, ja que consideren que sinó el partit podria quedar arraconat.