Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Ja en són 18: Un turista de 38 anys que havia passat per Milà positiu de Coronavirus

|

- Publicitat -

Ja en son 18

Publicitat

Un home de 38 anys que estava a Catalunya de turisme i que havia passat per Milà és el divuitè cas de coronavirus a Catalunya, segons ha informat el Departament de Salut. L’home va ingressar a finals de febrer després de mostrar símptomes. Segons ha explicat el secretari de Salut Pública, Joan Guix, el seu estat és lleu, com la resta de casos de coronavirus confirmats a Catalunya. A més, Guix ha explicat que hi ha 315 contactes aïllats, però que cap d’ells han presentat símptomes.

Reforcen els serveis dels telèfons 012 i 010 per atendre consultes sobre el coronavirus

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han reforçat els serveis dels telèfons 012 i 010 respectivament per atendre les consultes de la ciutadania sobre el Covid-19. L’objectiu és poder respondre qüestions concretes sobre el nou coronavirus, amb informació bàsica que es pot consultar igualment als webs d’ambdues administracions, per tal de preservar el funcionament del 061 Salut Respon com a telèfon únic d’atenció sanitària. La decisió s’ha pres després de fer el corresponent traspàs del protocol i el coneixement adequat al personal que atén aquests serveis, en el marc de la col·laboració “estreta” d’ambdues administracions per reforçar els seus serveis i fer un seguiment “acurat” de l’evolució de la malaltia.

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió