Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Esbroncada de Paluzie a Rufián: “Ja n’hi ha prou”

|

- Publicitat -

Elisenda Paluzie, la presidenta d’una de les entitats civils independentistes més grans, influents i decisives en el panorama actual, l’Assemblea Nacional Catalana, ha esclatat a Twitter aquesta tarda davant de la constant picabaralla entre els partits independentistes, especialment encarnada en el líder d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián.

El portaveu d’ERC al Congreso havia deixat caure a mig matí que la suspensió per part de la justícia belga de l’euroordre a Carles Pugidemont i Toni Comín ha estat gràcies al cas del líder d’ERC, Oriol Junqueras. A més, en el mateix tuit, atacava a JxCat dient que intenta “no perdre un poder ostentat fa més de vint anys”.

Publicitat

Davant de tot plegat i de les sonades baralles entre independentistes aquests dies a les xarxes socials, Paluzie n ha pogut més i ha contestat Rufián amb un contundent “Ja n’hi ha prou”.

La líder de l’ANC ha dit que “En la batalla per denunciar internacionalment la vulneració de drets civils i polítics ens ho juguem tot. No només la llibertat dels presos sinó la causa de l’autodeterminació de Catalunya. Aquesta lluita no es mereix aquesta guerra partidista i sectària”.

A més, ha descobert que hi ha hagut juristes internacionals que s’han desmarcat d’ajudar els independentistes veient les baralles internes: “Hi ha juristes de prestigi internacional que han mirat d’ajudar a tots els partits i entitats conscients de la importància de la unitat en aquest front, que n’estan farts. S’han perdut oportunitats per aquesta manca de visió estratègica”.

Et pot interessar  Aragonès critica que Junts faci "crides a la unitat 3 dies abans de la campanya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut