Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ERC recupera el referèndum com a condició sine qua non per aprovar els pressupostos

El portaveu adjunt d'ERC al Congreso, Gabriel Rufián, creu que l'independentisme ha de debatre a fons sobre com reacciona a la sentència judicial contra els encausats per l'1-O

|

- Publicitat -

El portaveu adjunt d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, creu que el referèndum d’autodeterminació hauria de ser una “condició” dels independentistes per aprovar els pressupostos de l’Estat. Així s’ha expressat en declaracions al programa ‘FAQS’ de TV3, aquest dissabte a la nit. El diputat republicà troba “adient” estudiar si el referèndum ha de ser una condició o no, i després ha sentenciat: “Crec que potser hauria de ser-ho”. Rufián també ha advertit que l’Estat és “pervers i venjatiu”, i ha apuntat que la sentència judicial contra els encausats per l’1-O serà segurament condemnatòria i per molts anys de presó. En aquest sentit, el diputat d’ERC a Madrid ha reclamat que l’independentisme tingui un debat a fons sobre com reacciona a aquest escenari.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut