Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Els comuns demanen al Govern reparar els “danys causats” per haver rebutjat els PGE

Albiach: "Si han renunciat a tot això entenem que és perquè han pensat en una altra font d'ingressos"

|

- Publicitat -

La presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha demanat aquest dilluns al Govern que repari els “danys causats a la ciutadania” per haver rebutjat els pressupostos espanyols.

En roda de premsa, ha sostingut que sense aquests PGE “la ciutadania ha perdut drets i Catalunya ha perdut inversions”, pel que creu que el Govern ha de trobar noves vies per a recuperar les partides que la Generalitat no ha rebut en no haver prosperat les comptes de l’Estat.

Publicitat

“Si han renunciat a tot això entenem que és perquè han pensat en una altra font d’ingressos que no són els PGE”, ha dit la presidenta dels comuns a la cambra catalana, que no confia que ho facin.

Albiach ha celebrat que el Govern comparegui aquesta setmana al ple del Parlament per explicar el seu projecte de Pressupostos de la Generalitat i ha reclamat que abans de dimecres enviïn als grups la seva proposta per poder fer un bon debat.

Així mateix, ha insistit que, perquè els comuns puguin aprovar els comptes catalans, el Govern ha de recollir les deu demandes que van plantejar i fer un decret sobre llistes d’espera en la sanitat pública que contempli un màxim de 48 hores d’espera per a visites de primària urgents.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut