Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Elena diu que els Mossos d’Esquadra “són una gran policia”, perquè mai no “s’han cregut perfectes”

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que els mossos “són una gran policia, i ho són en bona mesura perquè mai s’han cregut perfectes, sempre disposats a millorar”. Per aquest motiu, considera que el debat és un bon mecanisme per valorar diferents mirades sobre temes que afecten el model policial.

Així mateix, fa una crida al consens i al diàleg per abordar el model policial de Catalunya a través de la comissió d’estudi que es durà a terme al Parlament. Aquest divendres ERC, Junts, CUP i comuns han fet oficial l’acord per acotar la metodologia i el pla de treball d’aquesta comissió, que té una durada prevista d’un any.

Publicitat

“Els consensos són benvinguts i positius, i esperem que vagin més enllà dels partits que han manifestat l’acord”, ha assenyalat Elena. En aquest sentit, assegura que les aportacions que es facin des del màxim de punts de vista possible enriquiran el debat, i d’aquesta manera també el cos dels Mossos d’Esquadra i el model de seguretat pública de Catalunya. “Esperem que el consens vagi més enllà, i que d’aquí a un any arribem a conclusions”, ha afegit.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut