Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PSC reconeix sense voler que el judici als presos polítics és una venjança de l’Estat

Atenció el que diu el document de propostes que els socialistes portaran a la taula de diàleg dels partits catalans convocada pel president Torra

|

- Publicitat -

El PSC, sense voler-ho, ha deixat clar que a Espanya no hi ha separació de poders i que el judici que s’efectuarà contra els líders polítics empresonats per la repressió espanyola no serà just, ja que es tracta d’una venjança en tota regla.

Aquesta són les dues principals conclusions a les quals es pot arribar gràcies al document de propostes que els socialistes portaran aquest divendres a la taula de diàleg dels partits catalans convocada pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Publicitat

L’escrit, avançat pel diari ARA, defensa que “la creació d’un clima de diàleg i acords i la renúncia expressa a vies unilaterals i il·legals poden ser una bona aportació al millor desenllaç possible de les actuacions judicials”, en referència al judici de l’1-O. És més, d’aquesta manera, el PSC insisteix que el context polític en què es produeixi el judici contra els líders independentistes, previst per al gener, influirà en el destí dels processats.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut