Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PSC diu que el Govern fa llistes de “bons i dolents” en permetre treballar festius estatals

|

- Publicitat -

El portaveu adjunt del PSC-Units al Parlament, Ferran Pedret, ha acusat el Govern de buscar crear “llistes de bons i dolents funcionaris” si permet als treballadors de la Generalitat poder treballar els festius estatals del 6 de desembre i el 12 de octubre, Dia de la Constitució i de la Hispanitat respectivament.

Ho ha dit aquest dimarts en declaracions a Europa Press, després que el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, hagi anunciat que el Govern aprovarà un mecanisme legal perquè els funcionaris de la Generalitat puguin treballar aquests dos dies.

Publicitat

“És una mesura absolutament innecessària, divisiva, supèrflua, gratuïta i només pot tenir com a única motivació aconseguir aquestes dues llistes de bons patriotes funcionaris i treballadores que han anat a treballar, i els que no són bons patriotes que decideixen fer el festiu”, ha afirmat.

Pedret ha qüestionat que aquesta mesura tingui interès públic i ha advertit dels riscos que pot suposar en els drets dels treballadors i dels costos que pot comportar obrir els edificis de la Generalitat si algun funcionari decideix treballar aquest dia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut