Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PPC premia els insults d’Alejandro Fernández contra Torra amb la presidència del partit

El nou líder del partit va fer fortuna quan va insultar des del faristol al president Torra: “Físicament no sembla un saltador de perxa”

|

- Publicitat -

El Partit Popular de Catalunya té un nou president, Alejandro Fernández. El diputat que va insultar el físic del president Torra des del faristol del Parlament assegurant que “físicament no sembla un saltador de perxa” és el nou líder de la formació nacionalista després de rebre el suport del 97,1% dels vots dels assistents al XV Congrés Extraordinari.

En el discurs posterior a la seva proclamació, Fernández ha proposat un “pla d’incentius” per “protegir el 53% no nacionalista” a Catalunya. Entre altres mesures, ha advocat per pagar complements de destí als professors i jutges que “volen anar-se’n de Catalunya”. El nou líder dels populars ha afirmat que “ara toca una etapa de fermesa a partir de la qual construir després el diàleg” entre catalans i ha fet una crida a “no ser sectari i escoltar l’adversari”. Després d’uns resultats electorals que van donar només 4 escons al PPC al desembre, Fernández ha dit que cal “ser capaços de construir una nova majoria que s’ha de liderar”.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut