Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Gobierno del PSOE fica la pota i contradiu la GC i el PP sobre l’1-O

Desmenteix Montoro, sí que hi va haver malversació i desautoritza la policia espanyola, només 200.000 euros destinats al referèndum

|

- Publicitat -

Sorpresa des de Madrid sobre la instrucció del Procés. El ministeri d’Hisenda del PSOE ha presentat un informe al Jutjat número 13 de Barcelona que contradiu tant el PP com a la Guardia Civil.

Per una banda, assegura que sí que hi va haver malversació de fons públics, un delicte que el ministre de l’anterior mandat del PP a Hisenda, Cristobal Montoro va negar categòricament i, per l’altra, rebaixa de manera colossal la xifra que va calcular la Guardia Civil, de 3 milions d’euros.

Publicitat

Ara, el ministeri, de la mà del PSOE, rebaixat substancialment els diners que s’hi hauria gastat el Govern en l’organització del referèndum de l’1 d’octubre i assegura que no arribaria als 200.000 euros.

En què es van gastar els diners?

Hisenda assegura que la majoria del malbaratament són les despeses dels observadors internacionals que va pagar el Diplocat i, fins i tot, especifica que no es van gastar els 600.000 euros previstos en publicitat també contradiu la policia espanyola quan assegura que no es van dedicar diners a unes obres al CTTI o els enviaments de les cartes interceptades a Unipost.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut