Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El Col·lectiu de Mossos independentistes creuen que toca “fer efectiva la DUI”

|

- Publicitat -

El col·lectiu de Mossos independentistes, Guilleries, han emès un comunicat avui amb motiu de la sentència del TS que ha inhabilitat el MHP Quim Torra.

El grup de Mossos independentistes consideren que ara, “s’escau la reacció de la ciutadania catalana exigint una contundent resposta institucional enfront de la sentència i un pla dels partits polítics independentistes per fer efectiva la DUI”.

Publicitat

Recorden que els “tres darrers presidents de la Generalitat han estat condemnats o encausats” i que hi ha “gairebé 3000 compatriotes represaliats per part d’un Estat que no respecta els drets i llibertats i que no dóna cap altra via que la independència per estalviar-nos una repressió creixent i sense aturador”.

Adverteixen que el CME “manté operatiu el dispositiu Minerva en fase de màxima alerta” per les concentracions de rebuig de la ciutadania a la sentència i creuen que “això suposa l’activació de les unitats d’antiavalots (Brimo i Arro) de la policia catalana”. En aquest sentit, esperen que el nou conseller d’Interior, Miquel Sàmper, “tingui més encert en la direcció i la política d’ordre públic que tant va errar l’anterior responsable, Miquel Buch”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut