Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Detectat el primer cas de coronavirus a Catalunya

|

- Publicitat -

Els pitjors presagis ja s’han fet realitat: el departament de Salut confirmat el primer cas positiu de Coronavirus al Principat i ho ha fet a través d’un comunicat. Encara no s’han donat més detalls sobre el pacient. El departament donarà més detalls a les 16.30, en una compareixença del secretari de Salut Pública, Joan Guix.

Justament avui, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat que el sistema sanitari està preparat per detectar i tractar un possible cas de coronavirus. En una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3, Vergés ha explicat que es faran diferents reunions entre les quals una amb tots els Departaments de la Generalitat, per anar adaptant l’estratègia i els protocols que són ”vius” i que per tant, canvien en funció de les informacions de les autoritats sanitàries. En aquest sentit, Vergés ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat i. tot i assegurar que calen mesures preventives, ha demanat que aquestes responguin a criteris de salut pública.

Et pot interessar  Alerta per possible presència de plàstic en croquetes de bolets congelades de les marques Eroski, Alteza i Bon Preu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut