Dimarts, 2 de juny de 2020 - Edició 677
La República

Descomunal calbot de Dante Fachin a l’esquerra federalista que critica el ‘No’ d’ERC als pressupostos

Albano Dante Fachin ha publicat aquesta tarda un contundent tuit contra l’esquerra autoanomenada ‘progressista’ i equidistant en l’eix nacional aixoplugada sota el subterfugi del ‘federalisme d’una república espanyola plurinacional’. De […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/02/2019
Albano Dante-Fachin, a l'esplanada de Lledoners

Albano Dante Fachin ha publicat aquesta tarda un contundent tuit contra l’esquerra autoanomenada ‘progressista’ i equidistant en l’eix nacional aixoplugada sota el subterfugi del ‘federalisme d’una república espanyola plurinacional’.

De fet, l’ex de Podemos no té pèls a la llengua i es dirigeix, directament, als comuns i els interpel·la sobre la critica que han fet contra ERC després que la formació independentista assegurés que votarà ‘No’ als pressupostos espanyols: “Constructivament: Comuns diuen que ERC “haurà d’explicar molt bé” el seu No als pressupostos. OK. Però ells hauran d’explicar molt bé el seu Sí”.

Llavors, Dante Fachín enumera un seguit de greuges que ell considera que els Comuns no poden avalar del Gobierno de Pedro Sánchez: la “no regulació del lloguer”, la “no derogació reforma laboral”, també la “no derogació de la llei Mordassa”, el “bloqueig del vaixell d’Open Arms” i el “suport al cop d’Estat a Veneçuela”.

Relacionats