Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Descomunal calbot de Dante Fachin a l’esquerra federalista que critica el ‘No’ d’ERC als pressupostos

L'ex de Podemos, sense pietat contra els seus excompanys de formació

|

- Publicitat -

Albano Dante Fachin ha publicat aquesta tarda un contundent tuit contra l’esquerra autoanomenada ‘progressista’ i equidistant en l’eix nacional aixoplugada sota el subterfugi del ‘federalisme d’una república espanyola plurinacional’.

De fet, l’ex de Podemos no té pèls a la llengua i es dirigeix, directament, als comuns i els interpel·la sobre la critica que han fet contra ERC després que la formació independentista assegurés que votarà ‘No’ als pressupostos espanyols: “Constructivament: Comuns diuen que ERC “haurà d’explicar molt bé” el seu No als pressupostos. OK. Però ells hauran d’explicar molt bé el seu Sí”.

Publicitat

Llavors, Dante Fachín enumera un seguit de greuges que ell considera que els Comuns no poden avalar del Gobierno de Pedro Sánchez: la “no regulació del lloguer”, la “no derogació reforma laboral”, també la “no derogació de la llei Mordassa”, el “bloqueig del vaixell d’Open Arms” i el “suport al cop d’Estat a Veneçuela”.

Et pot interessar  Govern i comuns es tornen a reunir quan només queden 24 hores per la votació de les esmenes a la totalitat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut