Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Dante Fachín dona la raó a Puigdemont sobre la moció de censura a Torra

El candidat de Front Republicà cita el president legítim per a denunciar la ingerència de Llarena al Parlament

|

- Publicitat -

Dijous passat, el ple del Parlament aprovava presentar una moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra.

La iniciativa va ser presentada pel PSC que es va aprovar al ple matinal amb 62 vots a favor dels grups socialista, de Ciutadans, Catalunya en Comú i del PP, i 61 vots en contra dels grups de Govern. La CUP va decidir no participar en la votació, de manera que va permetre que la moció prosperés.

Publicitat

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ahir divendres feia un tuit on denunciava la vulneració de la votació al Parlament: “El meu vot com a diputat al Parlament de Catalunya ahir hagués estat pel President Quim Torra” a qui li dona “tot el suport”. Puigdemont afegeix: “La votació legítima hauria estat 66 a 61. Quan es vulneren els drets dels diputats, s’acaba transgredint la democràcia”.

El candidat de Front Republicà al Congreso, Albano Dante Fachín, ha publicat al seu perfil de Twitter aquest migdia un text on donava la raó a Puigdemont i on defensava que l’oposició s’ha servit de la justícia espanyola per a tirar la moció de censura: “Et pot agradar més o menys en Quim Torra i en Carles Puigdemont, però això és així”. A més, Fachin afegeix: “No veure-ho és donar per bona la tesi de Llarena, Marchena i tota la tropa del 155.”

Et pot interessar  Anna Navarro aposta per impulsar la Marca Catalunya i que vagi més enllà de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut