Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Cuevillas registra unes preguntes al Congreso dirigides a Sánchez que el deixen de volta i mitja

|

- Publicitat -

Jaume Alonso-Cuevillas, advocat dels exiliats i ara també diputat al Congreso per Junts per Catalunya ha registrat una nova tongada de preguntes dirigides al president de l’Estat espanyol, Pedro Sánchez. Les qüestions fan referència a les declaracions que va fer el socialista a RTV1 parlant sobre la imatge d’Espanya a Europa, les decisions de la justícia europea i sobre el discurs que fan els independentistes.

L’advocat l’enganxa per totes bandes i el deixa de volta i mitja. Primer de tot, quasi en to de burla, li pregunta a quin tribunal fa referència Sánchez, ja que s’equivoca i diu “Tribunal Superior de justícia europeu” quan en realitat fa referència al “Tribunal de Justícia de la Unió Europea”.

Publicitat

Després li pregunta quines són les sentències que ell cita a l’entrevista que han afectat al procés català. Li demana “en què es basa per afirmar que el poder judicial espanyol ha donat una imatge exemplar a Europa i el món?”.

L’estocada final arriba quan li etziba: “Considera que les recents resolucions del Grup Treball sobre la Detenció Arbitrària del Consell de Drets Humans de les Nacions Unides, així com les resolucions dictades pels Tribunals Belgues i Alemanys denegant totalment o parcial l’execució de les ordres europees de detenció emeses pel Tribunal Suprem contra els líders independentistes són un reflex d’aquesta imatge exemplar?”

Serà divertit esperar-ne les respostes.

Et pot interessar  Puigdemont creu que l'espai de negociació amb l'Estat a Suïssa serà més "potent" si després del 12-M hi seu el Govern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut