Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Coscubiela fica la pota i es contradiu a si mateix quan ataca l’independentisme

L’unionista encara les diu de l’alçada d’un campanar a Twitter

Redacció
Redacció 26/08/2020
Imatge d'arxiu de Joan Coscubiela / CCOO

L’exdiputat català de l’entorn dels comuns i ecosocialistes, Joan Coscubiela, segueix pixant fora de test a les xarxes socials. El “progressista” unionista que ha estat membre del consell assessor d’Endesa a Catalunya del 2005 al 2015, s’ha contradit a si mateix de manera flagrant a Twitter en un nou intent d’atacar l’independentisme.

Coscubiela ha escrit: “Cada cop és més evident la genètica autoritària de sectors molt importants de l’independentisme. Va quedar molt clar en la Llei de Transitorietat de 7 S 2017. I cada dia que passa la deriva és més greu”.

Feia aquesta reflexió citant un article del periodista de la caverna mediàtica espanyola Cristian Segura, tot un individu al servei de l’Estat i la seva cara més fosca. El més sorprenent de tot plegat és que el mateix Coscubiela, ara fa per la Diada passada, la del 2019, assegurava que parlar de genètica en política és molt perillós, just el que acaba de fer. Per a rebatre el president Puigdemont assegurava en aquella ocasió: “Suggereixo modestament deixar la genètica fora del debat polític. És una barreja molt perillosa”.

Aquest és el tuit amb la troballa: