Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Contundent rebuig del director de ràdio ‘Ona Mediterrània’ a Felipe VI: “Masclista i corrupte”

La resposta s’ha fet viral, li diu que no hi assistirà perquè “va justificar els qui van apallissar els votants de l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya”

Redacció 05/08/2022

El director de l’emissora mallorquina ‘Ona Mediterrània’, Tomeu Martí i Florit, va rebre una invitació de part de la Casa Reial espanyola per assistir a la ‘recepció’ dels reis d’Espanya al palau de Marivent, ubicat, evidentment, a Mallorca.

Sense cap remordiment ni vergonya, Martí no només li rebutja la invitació – tal com han fet diversos representants polítics – sinó que ha fet arribar una carta al monarca espanyol on exposa vint motius pels quals no hi assistirà.

Una resposta que s’ha fet viral, ja que entre altres li diu que no hi assistirà perquè “va justificar els qui van apallissar els votants de l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya” o bé perquè és “masclista i corrupte”.

No només això, sinó que el director de l’emissora lamenta que avui dia hi hagi “molta gent que hauria de poder venir a Mallorca lliurement i no ho poden fer i han de patir la duresa de l’exili” i recorda que la monarquia ho permet.