Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Comença la guerra electoral entre unionistes: Carrizosa diu que PSC i PPC no són prou constitucionalistes

|

- Publicitat -

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha assegut que el PSC i el PPC “no han passat la prova del cotó” i no han tingut “l’altura de mires” que creu que haurien de tenir les formacions constitucionalistes. El líder de Cs ha carregat així contra les dues formacions després que rebutgessin concórrer conjuntament a les eleccions catalanes i ha lamentat que no volguessin articular “una opció gran per plantar cara a l’independentisme”. En un vídeo enregistrat a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona, Carrizosa ha aprofitat per insistit en demanar ajuts econòmics a pimes i autònoms perquè, sinó, “aniran a la ruïna”. “Hem d’evitar la desertització del comerç”, ha dit.

En aquest sentit, ha recordat que en les negociacions amb el PSOE per als pressupostos estatals –que no van acabar prosperant- Cs demanava ajuts a fons perdut per rescatar el sector i ha lamentat que finalment no se’ls fes cas i “es preferís pactar altres mesures amb ERC que sovint res tenen a veure amb l’economia”.

Publicitat

El líder de Cs ha demanat al govern de l’Estat, català i de l’Ajuntament de Barcelona que donin suport al comerç i ha dit que el teixit productiu ha de seguir viu un cop passi la pandèmia.

“Prova del cotó”

En relació a les eleccions, Carrizosa ha lamentat que la coalició constitucionalista no acabés prosperant i ha insistit que el PSC vol “un tripartit amb ERC” i el PPC busca “un parell d’escons més”. En el cas dels socialistes ha estat especialment dur, i els ha acusat d’estar treballant ja en aquesta direcció. “ERC i el PSC estan molt nerviosos dient que no ho faran perquè no volen espantar els votants dient-los el que en privat sí que s’atreveixen a dir”, ha apuntat.

Et pot interessar  Aragonès: "El PSC hauria de canviar molt per formar un govern conjunt. Ho veig inviable"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut