Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau titlla l’ANC de sectària

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha advertit que l’etapa de diàleg “és incompatible amb el sectarisme”, en referència al fet que l’ANC vulgui excloure els comuns de la taula de partits i entitats sobiranistes que han de consensuar quines propostes porta la Generalitat a la taula de negociació amb el Govern pactada entre republicans i PSOE.

En roda de premsa aquest dilluns, Colau ha traslladat un missatge “d’esperança i compromís perquè el període que comença sigui d’estabilitat”, que inclogui polítiques socials urgents, la lluita per l’emergència climàtica i nous pressupostos, i espera que el Govern es posi ràpid a treballar.

Publicitat

L’ANC ha demanat avui que la taula de negociació amb el Govern sigui exclusivament per a la independència, i va reclamar que la “taula catalana prèvia a la bilateral” estigui formada exclusivament per partits, entitats i actors socials independentistes, i com que els comuns no són independentistes, se’n desprèn intrínsecament que no els hi compta.

Et pot interessar  El Parlament rebutja tramitar els pressupostos pactats entre Govern i PSC pel veto dels comuns al Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut