Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Celestino Corbacho es treu la careta i dona suport a Ciudadanos

L'exalcalde de L'Hospitalet de Llobregat i exministre espanyol ha aparegut en l'acte de presentació de la plataforma España Ciudadana a través d'un missatge gravat

|

- Publicitat -

L’exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, ha decidit mostrar el seu suport al projecte de Ciudadanos d’Albert Rivera. Corbacho (ex del PSC però ara sense afiliació) ho ha fet a través d’un missatge gravat durant la presentació de la plataforma España Ciudadana que ha tingut lloc aquest dissabte al Moll de la Marina. L’exalcade i exministre de Treball de Zapatero ha assenyalat que Catalunya està vivint un moment de “dificultat” i ha criticat que hi hagi dirigents polítics que vulguin “derogar l’esperit de la transició i de la constitució espanyola”. Precisament, l’exalcalde ha reivindicat la validesa de la carta magna espanyola, tot i que s’ha mostrat obert a la seva reforma. Amb tot, ha matisat, “només tindria sentit la reforma si ha de servir per a reforçar-la i poder mirar el futur des de la unitat”.

Un rebotat del PSC

Publicitat

El gener d’aquest mateix any Corbacho, va al·legar motius polítics per donar-se de baixa del PSC i va desmentir, ara es veu que falsament, que marxés a Cs ni a cap altre partit, com s’havia rumorejat. Els motius que va donar van ser que “no hi ha una resposta concreta” sinó un “cúmul de circumstàncies i una reflexió política i personal”.

A més, va assegurar que no marxava del PSC “per picar cap altra porta per trobar el que no he trobat al meu partit d’identificació política i objectius”. “Desmenteixo totalment que marxi a Cs”, va dir.

Algunes fonts asseguraven que Corbacho no es va sentir valorat al partit i que el fet que no tingués cap càrrec ni pes dins la formació el van fer marxar rebotat.

Et pot interessar  El ple de Barcelona tomba el pressupost i Collboni anuncia una qüestió de confiança per tenir-lo aprovat el 2 de maig
Publicitat

Opinió

Minut a Minut