Dijous, 29 d'octubre de 2020 - Edició 826
La República

Catalunya registra una quarta mort per coronavirus i un total de 181 casos, 20 de greus

Salut informa de 56 nous positius i que ja han rebut l’alta tres dels afectats

Avatar
Agències 11/03/2020
Dos mujeres con mascarillas caminan por Barcelona el mismo día en que se confirman nuevos casos de pacientes contagiados de coronavirus en España, en Barcelona (España), a 25 de febrero de 2020. 26 FEBRERO 2020 ENFERMEDAD;VIRUS;WUHAN;CHINA;MASCARILLAS;PROTECCIÓN SANITARIA 2/26/2020

Catalunya registra una quarta mort per coronavirus a Catalunya, segons ha confirmat el Departament de Salut, que no ha detallat ni l’edat de la víctima ni el municipi on ha perdut la vida. El Departament ha informat de 56 nous positius, fet que situa la xifra total d’afectats en 181. D’aquests, 20 estan en estat greu. Del total d’infectats, 22 són professionals sanitaris, tres menys que en el balanç que Salut havia fet dilluns. De fet, des que es va detectar el primer cas de covid-19 a Catalunya, tres persones ja han rebut l’alta mèdica.

Actualment, hi ha deu laboratoris que treballen per fer les proves per descartar o confirmar els casos de coronavirus Es troben a l’Hospital Clínic, el Laboratori de Referència de Catalunya, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital Arnau de Vilanova, CatLab, l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Vall d’Hebron, l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Hospital Joan XXIII.

Salut també recorda la petició de fer un “ús responsable” del 061 i “la màxima complicitat possible a la ciutadania davant d’aquesta situació”. A més, recorda que es pot trucar a l’atenció primària per a qualsevol dubte i que, per a emergències greus i de risc vita, el telèfon recomanable és el 112.

Relacionats