Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Budó deixa en evidència el Gobierno: “On és l’informe en què es basa per començar a desconfinar?”

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, ha exigit al Gobierno de Pedro Sánchez explicar amb quines dades i informacions es basa per decretar que a partir de dilluns els treballadors de serveis no essencials tornin a treballar i que, per tant, comenci a aixecar el confinament pel coronavirus.

En una roda de premsa telemàtica al costat dels consellers d’Interior, Miquel Buch, i la de Salut, Alba Vergés, Budó ha reclamat dades “objectives i contrastades”, i ha assegurat que molts sectors experts de Catalunya demanen a la Generalitat que es mantingui el confinament total.

Publicitat

Així mateix, Budó ha acusat el Gobierno de no assumir responsabilitats si hi ha rebrots, traslladant la responsabilitat a empreses i autònoms: “Centralitzen competències i s’expulsen les responsabilitats”, i ha demanat que les empreses a Catalunya afavoreixin el teletreball.

Ha recordat que molts experts a Catalunya recomanen que encara és aviat aixecar el confinament. “No tenim les garanties d’un segon rebrot” i ha recordat que “fa dies que estem avisant”.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut