Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Borràs assenyala PP, Cs i PSC com el “el vot inútil és votar el qui perjudica Catalunya”

L'exconsellera carrega contra els qui han bloquejat es comissions d'investigació sobre la monarquia en el Parlament

|

- Publicitat -

La número dos de JxCat per Barcelona a les eleccions generals, Laura Borràs, ha assegurat aquest dissabte que no hi ha un vot útil, sinó que “el vot inútil és votar el qui perjudica Catalunya” i qui bloqueja les comissions d’investigació sobre la monarquia en el Parlament, en al·lusió a PP, Cs i PSC.

En la presentació de les candidatures de JxCat a les generals, municipals i europees, l’exconsellera ha afegit que, si es parla de vot útil, ells són els que van al Congrés “a desbloquejar la presó, la independència i a votar Sànchez, però Jordi Sànchez”.

Publicitat

Ha demanat que la gent voti amb memòria i recordi “qui formava part del tripartit del 155”, en referència al PP, PSOE i Cs, amb els vots dels quals es va aprovar la intervenció de l’autonomia catalana.

També ha assegurat que JxCat anirà al Congrés perquè són demòcrates: “No anirem a votar amb cares d’odi, sinó amb il·lusió i determinació contra la ‘demofòbia”, i ha afegit que volen estar allà on es decideixi sobre Catalunya, i que defensaran la independència.

Borràs ha destacat que ‘censura’ rima amb ‘dictadura’, en al·lusió a les prohibicions de la Junta Electoral, prohibicions que per a ella “confirmen l’existència de presos polítics”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut