Dijous, 24 de setembre de 2020 - Edició 791
La República

[Àudio] El cinisme de Sergi Sol: defensa Artur Mas per atacar Puigdemont

El tertulià d’ERC afirma que el president a l’exili “vol que siguin pocs i purs” i en canvi que l’exconvergent “molts i plurals”

Redacció
Redacció 16/09/2020

Sergi Sol, exassessor del vicepresident Pere Aragonès i home que es postula per ser l’home fort de la campanya electoral per ERC de cada a les eleccions catalanes, ha estat usant les tertúlies de ràdio i televisió (i en són moltes) així com als seus articles, fent una feina de formigueta intentant desprestigiar per aire, mar i terra JxCat. Res que no sigui legítim, evidentment. Però a part de les formes, l’argumentació que usa Sol per atacar el qui deu considerar el seu principal enemic electoral és lloar tot l’entorn PDeCat.

I és que és el súmmum de la demagògica i el cinisme que ara, un alt representant d’ERC defensi i enalteixi la figura d’Artur Mas pel simple fet que la seva figura pot significar la divisió a l’espai que està construint Puigdemont des de l’exili. Ja estem en campanya electoral!

A la tertúlia de Catalunya Ràdio d’avui, Sergi Sol ha defensat l’expresident convergent després que aquest fes una roda de premsa per “trencar el seu silenci” en teoria autoimposat. Més que un discurs, l’oratòria de Mas va semblar una rabieta d’una persona amb l’ego tocat. Mas va deixar clar que el que li hauria d’importar realment, la construcció d’instruments forts per assolir la independència, no eren la seva prioritat sinó que només pensava en ell i la defensa d’una “trajectòria política de 30 anys”. Tot dit.

Sigui com sigui, el cinisme de Sol s’ha fet evident quan ha contraposat la figura de Mas amb la de Puigdemont: el primer pretén cosir un projecte “de molts i plurals” mentre que l’eurodiputat independentista vol construir un espai “de pocs i purs”.

Fins i tot, ha lloat la figura de Mas per fer el gir dins del món convergent cap a la independència:

Relacionats