Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Aragonès defensa la separació de poders en el cas Borràs i confia que es prendrà la millor decisió

|

- Publicitat -

El cas Borràs ha protagonitzat la sessió de control al president de la Generalitat. El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha exigit a Pere Aragonès que assumeixi la seva “responsabilitat” en el procés judicial contra la presidenta del Parlament, argumentant que el reglament de la cambra és “concloent” i que apunta a una inhabilitació quan s’obre judici oral.

Tanmateix, Aragonès ha defensat la separació de poders: “Estic convençut que, per garantir el bon servei de la institució i per la seva defensa i prestigi, quan arribi el moment oportú de decidir cadascú de forma individual i col·lectiva, prendrem la millor decisió”, ha afirmat.

Publicitat

El cap del Govern també ha respost al popular que la seva capacitat d’intervenció és la mateixa que la de qualsevol altre diputat o diputada del Parlament: “El meu vot és un vot”. “La pilota està al seu teulat”, ha dit prèviament Fernández.

El dirigent del PPC ha insistit al president del Govern que va prometre “transparència i exemplaritat” durant la seva investidura: “Ara en té l’oportunitat”, ha conclòs Fernández, que ha aprofitat per demanar a Borràs que dimiteixi per mantenir el “prestigi i la dignitat” del Parlament, i per defensar la seva presumpció d’innocència.

Et pot interessar  El PP escull Alejandro Fernández com a candidat per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut