Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albano-Dante Fachin anima als no independentistes a manifestar-se massivament el 21-D

L'excomú exposa 4 raons perquè incitar que tothom es mobilitzi

|

- Publicitat -

L’exdiputat al Parlament de Catalunya per En Comú Podem, Albano-Dante Fachin, ha publicat un article on anima a tots aquells ciutadans de Catalunya que no són independentistes a manifestar-se massivament el pròxim 21-D.

Conscient que són els sobiranistes que se senten directament interpel·lats a través d’una provocació del Gobierno de Pedro Sánchez celebrant el Consejo de Ministros (com feia Franco) a Barcelona, Fachin exposa fins a 4 raons per a fer veure que no només els republicans tenen raons per a protestar sinó tots els defensors de la democràcia.

Publicitat

Fachin creu que el 21-D es repetirà una gesta “que ja vam fer i que ens va fer molt bé com a societat el dia 3 d’octubre de 2017”. Afegeix que “milions de persones vam sortir al carrer independentistes i no independentistes a exigir ser respectats com a ciutadans”.

El segon motiu de l’excomú és el dret a manifestar-se, a discrepar, a reunir-se: “les bases d’un sistema democràtic estan en risc”.

Fachin considera com a tercer motiu que “ens estan robant la democràcia: “sortir el 21D és sortir a dir que, siguem independentistes o no, no podem acceptar el que es vol imposar”.

Per acabar, Fachin considera que és “l’única manera d’evitar el desastre” i alerta que pot ser un missatge pel “Gobierno, el PP, a Ciutadans i al Vox que la solució no pot ser aixafar, intervenir i “destituir”.

Et pot interessar  Albiach insisteix que els vots dels comuns "no serviran per fer de Catalunya el casino més gran d'Europa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut