Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

A un dia de començar el Barcelona Beach Festival es veuen obligats a cancel·lar-lo

‘Ajuntament de Sant Adrià del Besòs ha anunciat que denegava la llicència del festival al·legant que “no pot autoritzar la celebració de l’esdeveniment perquè falta documentació imprescindible per atorgar la llicència”

Redacció 01/07/2022
barcelona beach festival

Males notícies a última hora pel Barcelona Beach Festival. Després de la cancel·lació de la seva anterior edició pel coronavirus, el Barcelona Beach Festival tornaria aquest dissabte 2 de juliol a la platja del Fòrum i Parc de la Pau, però no ha pogut ser així.

Així doncs, aquest divendres, a un dia de l’esdeveniment, l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs ha anunciat que denegava la llicència del festival al·legant que “no pot autoritzar la celebració de l’esdeveniment perquè falta documentació imprescindible per atorgar la llicència”.

El cartell oficial es va donar a conèixer fa mesos i estava ple dels noms més destacats dins del gènere. Els DJ’s neerlandesos Armin Van Buuren i Don Diablo encapçalaven l’elenc, però no ho feien sols. Dimitri Vegas, que ja va actuar el 2020, havia de tornar a Barcelona per a aquesta nova edició.