Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Míriam Nogueras assegura que la unitat d’acció amb ERC també és imprescindible al Congreso

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congreso, Míriam Nogueras, ha insistit aquest dimarts en què la seva formació considera “imprescindible” la unitat d’acció amb ERC a la Cambra Baixa i ha assenyalat que seguiran intentant convèncer els republicans d’arribar a un acord en aquest sentit, malgrat les reticències expressades pel grup que lidera Gabriel Rufián.

Així ho ha explicat Nogueras en una roda de premsa al Congreso en la qual no ha volgut revelar detalls de les negociacions amb ERC per la formació de Govern a Catalunya, però sí que ha deixat clar que en cap moment han “especulat” amb la celebració de noves eleccions.

Publicitat

“Òbviament volem un acord, si no, no seguiríem asseguts a la taula”, ha dit, incidint en què Junts afronta aquestes converses “sempre amb aire positiu i optimista”.

Nogueras, que no ha volgut opinar sobre el relleu del diputat Jaume Alonso Cuevillas a la Mesa del Parlament, sí que ha criticat la revocació del tercer grau de la presidenta legítima del Parlament Carme Forcadell i de la consellera Dolors Bassa: “Cada dia que estan a la presó per posar urnes és injust”, ha denunciat.

 

 

Et pot interessar  Junts convoca primàries el 23 de març per escollir candidat per al 12-M a l'espera que Puigdemont digui si es presenta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut