Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Marta Rovira critica que s’autoritzés la manifestació de Jusapol i també l’actuació dels Mossos

"No entenc la contundència d'algunes imatges", ha afirmat la secretària general d'ERC a través de Twitter

|

- Publicitat -
ACN Barcelona .- La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha criticat que s’autoritzés la manifestació del sindicat policial Jusapol a Barcelona en la vigília de l’1-O i també l’actuació dels Mossos a la contramanifestació independentista i ‘antifeixista’. “Des de la distància, avui hi ha coses que no s’entenen gens: com pot ser que s’autoritzi una manifestació com la d’avui en vigília de l’1-O? Aquests dies els records de les porres estan a flor de pell”, ha piulat Rovira a través del seu compte de Twitter. “Tampoc no entenc la contundència d’algunes imatges. El Parlament de Catalunya va aprovar un acord amb un consens molt ampli sobre actuacions d’ordre públic i l’ha de respectar tothom qui actuï a Catalunya”, ha recordat la secretària general d’ERC, en una crítica velada a les càrregues dels Mossos que van deixar un balanç de més de 20 ferits lleus i 6 detinguts.
No obstant això, Rovira ha afegit que l’independentisme no ha de caure en “en dos paranys cantats com són la batalla independentista i la condemna generalitzada i categòrica de tot l’operatiu”. “És el que fa dies que volen i busquen, el nostre enfrontament constant. Siguem exigents però quirúrgics i honestos”, ha continuat la secretària general d’ERC en el seu fil de piulades. “Fins i tot davant d’una provocació com la d’avui, resistència pacífica. Sempre! Cal que l’independentisme continuï fent camí per aquesta via. Això ens carrega de raó!”, ha conclòs Rovira des de Suïssa.
Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut