Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Marta Rovira critica que s’autoritzés la manifestació de Jusapol i també l’actuació dels Mossos

ACN Barcelona .- La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha criticat que s’autoritzés la manifestació del sindicat policial Jusapol a Barcelona en la vigília de l’1-O i també l’actuació dels […]

Redacció
Redacció 30/09/2018
ACN Barcelona .- La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha criticat que s’autoritzés la manifestació del sindicat policial Jusapol a Barcelona en la vigília de l’1-O i també l’actuació dels Mossos a la contramanifestació independentista i ‘antifeixista’. “Des de la distància, avui hi ha coses que no s’entenen gens: com pot ser que s’autoritzi una manifestació com la d’avui en vigília de l’1-O? Aquests dies els records de les porres estan a flor de pell”, ha piulat Rovira a través del seu compte de Twitter. “Tampoc no entenc la contundència d’algunes imatges. El Parlament de Catalunya va aprovar un acord amb un consens molt ampli sobre actuacions d’ordre públic i l’ha de respectar tothom qui actuï a Catalunya”, ha recordat la secretària general d’ERC, en una crítica velada a les càrregues dels Mossos que van deixar un balanç de més de 20 ferits lleus i 6 detinguts.
No obstant això, Rovira ha afegit que l’independentisme no ha de caure en “en dos paranys cantats com són la batalla independentista i la condemna generalitzada i categòrica de tot l’operatiu”. “És el que fa dies que volen i busquen, el nostre enfrontament constant. Siguem exigents però quirúrgics i honestos”, ha continuat la secretària general d’ERC en el seu fil de piulades. “Fins i tot davant d’una provocació com la d’avui, resistència pacífica. Sempre! Cal que l’independentisme continuï fent camí per aquesta via. Això ens carrega de raó!”, ha conclòs Rovira des de Suïssa.