Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

#MARCAESPAÑA# Es publica una oferta de treball a l’embaixada espanyola a Kabul

|

- Publicitat -

El Ministeri d’Afers exteriors, UE i Cooperació ha anul·lat ràpidament la convocatòria d’una plaça de lliure designació que havia fet per a l’Ambaixada a Kabul i que s’ha publicat aquest dilluns al BOE, només un dia després que els talibans es fessin amb el control efectiu del país.
Fonts diplomàtiques han explicat que la convocatòria es va realitzar fa temps i que “La publicació al BOE aquest dilluns ha estat una mera coincidència”. Com que la convocatòria s’ha publicat, ara se n’haurà de fer una altra de publicació, anul·lant-la.

El MHP Puigdemont se n’ha fet ressò i ho ha acompanyat d’una captura de pantalla del BOE:

Publicitat

En concret, s’oferia una plaça d’operador de comunicacions per a l’Ambaixada a Kabul per la qual es demanava “experiència i coneixement en Servei Exterior; “experiència i coneixement en xarxes d’àrea local i d’àrea extensa i de maneig d’equips i sistemes de comunicacions”, així com en “els sistemes operatius Windows 7, 10 i 20xx Server, en Android i en mecanismes de seguretat de dades” a més d’Office i Outlook. Així mateix, se sol·licita coneixement de “anglès i/o local” i “posseir o estar en disposició d’obtenir l’habilitació personal de seguretat”.

A l’Ambaixada de l’Afganistan només hi romanen en l’actualitat, l’ambaixador sortint, Gabriel Ferrán –el seu successor, Ricardo Llosa, va ser nomenat el 3 d’agost– i el seu segon, així com personal local i els policies encarregats de la seguretat de la legació diplomàtica, segons fonts diplomàtiques.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut