Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

300 persones es concentren a Madrid per denunciar que els presos “no tindran un judici just”

Representants d'ERC, CUP, PDeCAT, JxCAT i familiars dels encausats s'uneixen a la protesta de la plataforma 'No hi ha justícia'

|

- Publicitat -

Unes 300 persones s’han concentrat a la plaça Villa de París –on hi ha les seus del Tribunal Suprem i l’Audiència Nacional- per denunciar que el judici del procés no serà “just” i que hi ha “nou presos polítics”. A les portes del tribunal que en poques setmanes jutjarà l’1-O s’han escoltat crits de ‘presos polítics, llibertat’. La protesta està organitzada per la plataforma ‘No hi ha justícia’ que suma el suport de més de 120 entitats d’arreu de l’Estat.

Tanmateix, políticament la protesta només ha arrossegat partits catalans i representants de CUP, ERC, PDeCAT i JxCat han assistit a la concentració. Només EH-Bildu dona suport a la plataforma. Entre els concentrats també hi havia familiars de Jordi Cuixart, Clara Pontsatí i Meritxell Serret. La plataforma denuncia no només la causa contra l’1-O sinó també altres casos com ‘La Manada’, la persecució de músics com Valtònyc o la no persecució dels crims franquistes.

Et pot interessar  Puigdemont crida a la confrontació davant la nova onada repressiva de l'Estat espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut