Dijous, 1 de desembre de 2022 - Edició 1589
La República

L’estabilitat del Govern i tenir uns bons pressupostos, les principals preocupacions de Jaume Giró

Les principals preocupacions del conseller d’Economia, Jaume Giró, passen per l’estabilitat del Govern i per arribar a tenir uns bons pressupostos amb els quals afrontar l’any 2023, tal com ha […]

Maria Garcia 04/10/2022

Les principals preocupacions del conseller d’Economia, Jaume Giró, passen per l’estabilitat del Govern i per arribar a tenir uns bons pressupostos amb els quals afrontar l’any 2023, tal com ha deixat clar la tarda d’aquest dimecres, 4 d’octubre, al Parlament de Catalunya. El titular d’Economia defensa els governs de coalició i diu que les decisions s’han de prendre amb “cap, cor i cintura”, segons recull l’ACN.

“En aquests moments he de dir-los que a mi, el que més em preocupa, és l’estabilitat del Govern, per tal de disposar d’uns bons pressupostos per a aquest hivern, per tal de servir els ciutadans i empreses de tot el país, i per seguir avançant en el camí cap a la plena sobirania”. És la resposta que el conseller d’Economia ha donat a la interpel·lació que ha fet el Cs aquest dimarts a la tarda al Parlament de Catalunya.