Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Laura Borràs: “ERC ha decidit pagar per avançat a canvi de res”

|

- Publicitat -
La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha afirmat que ERC “ha decidit pagar per avançat a canvi de res” amb el pacte d’investidura amb el PSOE. En una entrevista a la Cadena Cope, Borràs ha qualificat de “vodevil” i “diàleg intermitent” els canvis d’ahir a la Moncloa sobre la taula de negociació entre governs. Primer Pedro Sánchez la va ajornar per a després de les eleccions catalanes però després de reunir-se amb Gabriel Rufián d’ERC, va rectificar i va dir que s’iniciaria el diàleg entre executius abans dels comicis, tal com van pactar PSOE i ERC. D’altra banda, Borràs confia que els ponts entre JxCat i ERC no estiguin trencats i assegura que “treballarà perquè no es destrueixin més”.
La portaveu de JxCat ha subratllat que ERC “ha anat canviant el seu discurs” ja que ha pactat amb el PSOE la investidura de Pedro Sánchez encara que fa un temps deien que PSOE i Pedro Sánchez enganyaven i que no es podia confia en ells.

Tot i constatar una “ruptura”, Borràs ha insistit que cal que l’independentisme remi cap a la mateixa direcció. “El procés es va iniciar conjuntament i només el podrem culminar conjuntament. Hi ha dos estratègies sobre com abordar la situació i la ciutadania votarà a les urnes”, ha afegit.

Pel que fa a al data de les eleccions, Borràs ha calculat que seran a finals de maig i principis de juny tenint en compte que el president de la Generalitat, Quim Torra, va anunciar que fixaria la data electoral just després que el Parlament aprovi els pressupostos per al 2020.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut