Dimarts, 25 de gener de 2022 - Edició 1279
La República

L’Assemblea de Representants del Consell per la República crearà les Comissions coincidint amb la Constitució

La creació de les Comissions es podrà seguir en directa pel canal de Youtube de l’Assemblea de Representants

Agències 04/12/2021
D'esquerra a dreta: Joan Puig, editor de la República elegit primer secretari de la Mesa; Maria Costa, batllessa dels Banys d'Arles, vice-presidenta primera; Ona Curto, presidenta de l'Assemblea; Jordi Pessarrodona, vice-president segon; Assumpció Lailla, secretària segona

Després de les eleccions per l’Assemblea de Representants del Consell per la República, l’organització constituirà finalment les Comissions aquest 6 de desembre, coincidint amb el festiu de la Constitució. En la sessió d’aquest dilluns, es crearan fins a 5 Comissions, tot i que des del Consell asseguren que en un futur se’n poden crear més si així ho consideren oportú. De moment, però, el Consell per la República avança que es crearan les Comissions Legislativa Orgànica, la d’Acció Política Interior, la d’Acció Internacional, la d’Acció Econòmica i la d’Acció Cultural.

L’acte de creació d’aquestes serà públic i es podrà seguir telemàticament a través del canal de Youtube de l’Assembla de Representants del Consell per la República, a través d’aquest enllaç.