Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

L’ANC va proposar una alternativa per desencallar les negociacions entre Junts i ERC

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana va proposar una reformulació del Consell per la República per intentar desencallar les negociacions que hi ha entre Junts i ERC per tal d’investir Pere Aragonès com a nou president de la Generalitat i seguir avançant cap a la independència.

Segons ha revelat El Periódico, l’ANC va proposar diumenge una nova visió d’actuació del Consell per la República, liderat pel president exiliat Carles Puigdemont. Després de reunir-se amb representants dels principals partits independentistes, l’Assemblea va posar sobre la taula la reorganització del nucli dirigent de l’entitat internacional, que estaria format per dos representants de Junts, dos d’ERC, un de la CUP, un de l’ANC i un d’Òmnium Cultural.

Publicitat

D’aquesta manera s’acabaria amb el recel d’ERC amb el Consell per la República, el qual veuen més afí a sectors de JxCat.

Et pot interessar  Puigdemont, sobre el posicionament de l’advocat del TJUE: "Si s'acaba confirmant, algú haurà d'explicar l'ús partidista del Parlament Europeu"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut