Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La Generalitat persegueix un bomber per solidaritzar-se amb Pablo Hasél

|

- Publicitat -

La persecució política no té aturador. En aquest cas, la conselleria d’Interior ha obert una investigació en contra d’un bomber i afiliat a la Intersindical, acusat d’haver vulnerat el règim disciplinari dels treballadors públics. De manera que, segons els denunciats, per la seva participació política, hauria comès una falta greu i hauria posat en risc la reputació de l’Administració.

La intersindical ja ha defensat el treballador, qui va dur a terme aquests actes de protesta dins del marc de la seva llibertat individual. Més concretament, els fets que se li imputen van succeir en el marc de la protesta en contra de l’empresonament de Pablo Hasél. A més a més, el sindicat independentista ha lamentat “l’actitud inquisitorial” de la Generalitat.

Publicitat

Val a dir que la Intersindical va ser la força sindical més votada, especialment dins del cos de Bombers. D’aquesta manera, la denúncia al Bomber podria servir per atemorir la resta de companys a l’hora de reclamar els drets com a treballadors i per protegir la conselleria d’Interior si se’ls acusés de col·laboració en els actes de protesta en contra l’empresonament d’Hasél.

Et pot interessar  El Ministeri de Transports i la Generalitat constitueixen la comissió de seguiment per al traspàs de Rodalies
Publicitat

Opinió

Minut a Minut