Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La CUP s’ofereix a fer de pont entre el Govern i la comunitat educativa, davant “l’immobilisme” de Cambray

|

- Publicitat -

La CUP s’ha ofert com a agent mediador entre el Govern de la Generalitat i la comunitat educativa per “avançar en la resolució del conflicte” obert arran de la vaga educativa que s’ha celebrat aquesta setmana i que es preveu que continuï el 29 i 30 de març. En una carta al president de la Generalitat, Pere Aragonès; al conseller d’Educació, Josep González-Cambray, i als sindicats educatius, els cupaires denuncien “l’immobilisme” i “l’actitud de menyspreu” del titular d’Educació i es proposen per mediar per superar “l’escenari de bloqueig”.

De fet, recorden que els mateixos sindicats han demanat a Aragonès que medii en el conflicte, però lamenten que tant ell com el Govern hagin “blindat” la posició “immobilista” del conseller.

Publicitat

La CUP acusa Cambray de no afrontar les demandes de fons de la comunitat educativa que els han portat a fer vaga i creuen que només ha fet “moviments propagandístics” per “dividir” el sector.

“Cal escoltar als docents a l’hora d’elaborar canvis curriculars, cal que protegim l’escola pública davant d’unes mesures que obren la porta a la privatització del temps escolar de tarda i cal no deixar sols als claustres, equips directius i docents davant la sentència que pretén acabar amb la immersió lingüística”, afegeixen a la missiva.

Et pot interessar  ERC, Junts, CUP i comuns registren al Parlament una declaració de suport als encausats de Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut