Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El jutjat de Brussel·les on hauria de declarar Llarena es desperta ple de llaços grocs

El jutge del Tribunal Suprem està citat aquest matí a la capital belga per una demanda de Puigdemont i els exconsellers a l'exili però no compareixerà

|

- Publicitat -

Els llaços grocs han arribat fins a Brussel·les, a l’edifici del jutjat de primera instància on aquest dimarts al matí s’hi celebra la vista preliminar per la demanda contra el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena que Carles Puigdemont i els exconsellers de l’exili van interposar. Tot i això, el jutge no hi comparaixerà.

El CDR-Brussel·les, segons ha pogut confirmar l’ACN, ha penjat llaços a les baranes d’un dels edificis del recinte judicial del Palau de la Justícia per reclamar la llibertat dels presos polítics i els exiliats catalans i “donar la benvinguda a Llarena”. Els llaços han estat retirats poc després de les 8 del matí. El tribunal belga ha citat Llarena a declarar per una demanda de l’expresident Carles Puigdemont i els exconsellers “a l’exili”, però està previst que ho faci, en el seu nom, un advocat contractat pel govern espanyol.

Et pot interessar  Llarena rebutja la setena recusació contra ell presentada per Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut