Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Jaume Asens segueix fidel al Gobierno veient “normals” les discrepàncies amb el PSOE sobre la llei de llibertat sexual

|

- Publicitat -

El president del grup d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha tret importància a les discrepàncies entre la seva formació i el PSOE sobre la llei de llibertat sexual que regula que “només sí és sí”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Asens ha admès que hi ha hagut discrepàncies entre ministeris per “qüestions tècniques” i ha afegit que s’hauria de normalitzar aquesta situació perquè a l’estat espanyol no hi ha cultura de governs de coalició. “En un govern de coalició és normal que hi hagi discrepàncies entre diversos ministeris a l’hora d’aprovar lleis. Ho hauríem de normalitzar, en vindran moltes”, ha conclòs.

Segons publiquen diversos mitjans de comunicació, el president el govern espanyol, Pedro Sánchez, va renyar la vicepresidenta Carmen Calvo per haver criticat la llei de llibertat sexual que ha impulsat el ministeri liderat per Irene Montero, d’Unides Podem.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut