Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses

L’Ajuntament condemna l’agressió i titlla la pràctica de “perillosa i deplorable”

Redacció 11/08/2022
Pla general de persones ballant a la discoteca Shôko de Barcelona en la primera nit de reobertura dels locals d'oci nocturn. Imatge del 8 d'octubre de 2021 (Horitzontal)

Nou cas de punxada en oci nocturn a una noia. La problemàtica cada dia més extesa va a l’alça, els Mossos d’Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses. L’Ajuntament de Roses ha fet un comunicat per condemnar i denunciar l’agressió.

A l’escrit, detallen que el Punt Lila instal·lat a la zona de barraques va atendre la noia, que no presentava símptomes de submissió química. El consistori titlla la pràctica de “perillosa i deplorable” i demana col·laboració ciutadana per “seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona”. “Volem mostrar el nostre suport i solidaritat a la noia afectada, així com reafirmar la voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar el conjunt de la població”, afegeixen al comunicat. Des de l’Ajuntament també fan una crida a la responsabilitat: “Demanen col·laboració a la ciutadania per a seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona”.