Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sánchez va perdut: diu ara que està “preocupat” per un nou rebot en haver desaccelerat el confinament

|

- Publicitat -

El president de Gobierno, Pedro Sánchez, ha admès als portaveus el Grup Mixt al Congrés la seva preocupació pels riscos que pot comportar la fase de ‘desescalada’ del confinament decretat pel coronavirus a Espanya perquè del que es tracta, ha dit, és d’evitar un rebrot de nous casos com ha passat a Singapur.

Així l’hi ha traslladat aquest divendres als representants d’Unión del Pueblo Navarro (UPN), Coalición Canaria (CC), Nueva Canarias (NC), el Partit Regionalista Cantabro (PRC), Forum Astúrias i Teruel Existe i integrants de la CUP del Grup Mixt de la Cambra, amb els quals s’ha reunit a distància en el marc de la ronda de contactes que ha obert per sondejar la seva predisposició a participar en la taula per a la reconstrucció de país després de la crisi de la Covid-19.

Publicitat

Tots els portaveus, a excepció de la CUP que ha declinat participar del partit, han confirmat al cap de l’Executiu espanyol el seu suport a la taula que el Gobierno voldria posar en marxa la setmana que amb un format encara per definir, segons han confirmat a Europa Press fonts parlamentàries.

No obstant això, Sánchez no els ha avançat ni el calendari, ni el full de ruta, ni els continguts sobre els quals debatre en aquesta futura taula, tot i que alguns li han trasllat la necessitat que especifiqui què és el que vol pactar perquè tots puguin aportar i contribuir en la recerca de solucions per minimitzar els danys d’aquesta crisi.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut