Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Rufián se’n fot de la teoria de Sánchez que assegura que la gent es contagia més a casa

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha qüestionat el raonament del Gobierno sobre que, després de la fase de confinament pel coronavirus, els ciutadans es contagien més a casa que al carrer i es poden anar reprenent activitats. “Com es menja això?” ha preguntat irònicament a Pedro Sánchez.

En el debat parlamentari per prorrogar l’estat d’alarma, el president d’Espanya ha defensat la recuperació d’activitats econòmiques no essencials al·legant que, després d’un mes de confinament, el que s’està veient és que a l’Estat hi ha més contagi dins de les llars.

Publicitat

“Amb tot el respecte, com es menja això?” ha preguntat Rufián. “Perquè si es contagien més a casa seva, potser no seria bo que sortissin al carrer. O es recuperaran abans en un vagó del metro que als seus llits?”.

ERC defensa el confinament total i la paralització de les activitats econòmiques no essencials “per poder tenir alguna activitat en el dia de demà”. “No obrin la mà, no es deixin pressionar més per la patronal que pel virus”, ha comentat.

Et pot interessar  Aragonès diu que no abandonarà responsabilitats si no repeteix com a president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut